Wiladecans

definició w!ladecanenc -a

Benvingut a W!ladecans! T’estàvem esperant.

En aquest vídeo s’explica que és Wiladecans. Viladecans ara és ciutat digital i ens porta coses molt bones, entre elles wifi gratis a parcs i equipaments. I en breu, molts més serveis com Internet a casa i a la feina a preus molt ajustats.

A W!ladecans prediquem amb l’exemple, per això també t’ho expliquem de forma multimèdia.

Internet és un dret, ho saps. I si vols exercir-lo, estàs a la ciutat indicada. Perquè Viladecans és ciutat digital i ens porta coses molt bones.

T’imagines poder comprovar el teu correu electrònic des de fora de casa? o, si fa bo, estirar-te a la gespa d’un parc i xatejar amb els teus amics? Interessant, no? Doncs benvinguda sigui la xarxa WIFI! que ens permet connectar-nos a Internet des de diferents punts de la ciutat i totalment gratis.

Diuen que Internet és un luxe, però a W!ladecans no n’estem d’acord. Per això, tenim W!HOME i W!CABLE per a connectar-nos a preus molt ajustats des de casa o la feina.

A més, aplicant les noves tecnologies estem impulsant projectes innovadors per fer cada dia una mica més fàcil la vida de les persones en àmbits com la salut, l’educació, la mobilitat... Treballem per ser una ‘smart city’ o ‘ciutat intel•ligent’ i ja tenim algunes coses en marxa que pots veure, com la primera smart school del municipi. Entra a www.smartcityviladecans.com per saber-ne una mica més.

Què en penses? Vols formar part de tot això? Doncs benvingut W!ladecanenc/a!


Ajuntament de Viladecans