Wiladecans

definició w!ladecanenc -a

Entrevista Jose Manuel Ruiz, Director Escola Garrofer. 2 anys W!ladecans.

Entrevista Jose Manuel Ruiz, Director Escola Garrofer. 2 anys W!ladecans.

A Viladecans, tu eduques

En aquest vídeo s’explica que és Wiladecans. Viladecans ara és ciutat digital i ens porta coses molt bones, entre elles wifi gratis a parcs i equipaments. I en breu, molts més serveis com Internet a casa i a la feina a preus molt ajustats.

A Viladecans, tu eduques

Viladecans Smart School

Viladecans Smart School

L’escola del demà… avui!

Què és la W!ESCOLA?

Molt senzill, és una escola amb Internet, pissarres digitals a les seves aules i una connexió a Internet de 100 Mbps amb fibra òptica.

L'Ajuntament vol potenciar la tecnologia a les escoles. És per això que els centres educatius ja estan connectats a Internet. Així neix la W!ESCOLA, que permetrà un ensenyament per als més petits de la mà de les eines digitals més avançades: 160 pissarres digitals, 152 projectors i 160 ordinadors.

Perquè el futur de l'educació s'escriu en pissarres digitals.

 

Com funciona i quins avantatges té la pissarra digital?

La pissarra digital permet escriure de manera directa sobre la seva superfície d'una forma còmoda i immediata, de manera que els alumnes no perden el contacte visual quan escriuen. Els subratllats faciliten destacar aspectes importants de les explicacions d'una manera fàcil i clara, entre d'altres coses.

La interacció directa amb la pissarra resulta pràctica, sense ratolí ni teclat, i el gran tamany de la pantalla permet un contacte simple amb els programes i les seves opcions. Hi pot haver triple interacció entre alumnes, professor i la resta de la classe des dels seus seients, tot a la mateixa pantalla!

Quines són les W!ESCOLES de Viladecans i com es poden reconèixer?

Hem pintat les W!ESCOLES amb un logotip distintiu, fixeu-vos-hi per la ciutat, segur que el reconeixeu! Aquí penjarem un vídeo en forma de making off de com les vam pintar.

I els 100 Mbps?

A partir del curs 2013-2014, tots els centres educatius de Viladecans, des de les Escoles Bressol fins als Instituts, totes, tant públiques com concertades, tindran fibra òptica i 100 Mbps de velocitat d'internet.

Benvinguts a la W!ESCOLA. Benvingudes a l'escola del futur.

Aquí podràs veure els vídeos de la W!ESCOLA i saber què en pensen pares i mares amb alumnes que gaudeixen de l'escola digital.

Vols saber més sobre la W!ESCOLA?

Mira els vídeos de la W!ESCOLA i les opinions dels pares i mares!


Ajuntament de Viladecans